ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΙΣΤΟΡΙΑ

Κρασιά Νεμέας Διαμαντόπουλος

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣΗ Παράδοση

Η παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης Διαµαντόπουλου στο οίνο, ξεκινά από την βαθιά γνώση της καλλιέργειας της εύφορης γης των ιδιοκτητών αµπελώνων 250 στρεµ. στην περιοχή Αρχαίες Κλεωνές στη Νεµέα Κορινθίας και στο Γεληνι-Χελυδοριον όρος εκατό και πλέον χρόνια τώρα.

ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣΠοικιλίες

Καλλιεργούνται εξαιρετικές ποικιλίες από σταφύλια προελεύσεως ανωτέρας ποιότητας σε υψόμετρο 300 εως 650 μέτρων και 850 αντίστοιχα µε φροντίδα και πολύ μεράκι, δημιουργούμε ένα εκπληκτικό γευστικό αποτέλεσμα οίνου φυλαγμένο μέσα σε κάθε μπουκάλι μαζί µε το φως του ήλιου.

ΛΕΥΚΕΣ & ΕΡΥΘΡΕΣΟι ποικιλίες μας

ΝΕΜΕΑ ΕΛΛΑΔΑΤο Οινοποιείο

Η αγάπη, η φροντίδα και το μεράκι της πιστοποιημένης καλλιέργειας μαζί µε την τεχνολογία της σύγχρονης οινοποίησης παράγει οίνους υψηλής ποιότητας. Με την συνεργασία της οινολόγου µας κας Αφροδίτης Κυριάκου οινοποιούνται στο ιδιόκτητο, σύγχρονο οινοποιείο µας στις Αρχαίες Κλεωνές, στην Νεµέα.

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑΤο κελάρι μας

Παράλληλα υπάρχουν εγκαταστάσεις 700 τ.µ. έκθεσης και πώλησης, εμφιάλωσης καθώς διαθέτουμε ένα από τα ομορφότερα ελληνικά κελάρια για τεστ γευσιγνωσίας στο 9 χλµ. Ε.Ο Κέρκυρας Παλ/τσα. Το δίκτυο διανομής των προϊόντων εξυπηρετεί γρήγορα την πελατεία µας, µε αποτέλεσμα να έρχονται στο τραπέζι σας δεκαέξι εκπληκτικές προτάσεις κρασιού. Κ.α εκπληκτικές προτάσεις κρασιών.